Breezy
Bedste solbriller til kvinder - Guide til gode solbriller

Bedste solbriller til kvinder – Guide til gode solbriller

Hvordan finder man de bedste solbriller?

Hvad skal man egentlig se after når man skal have nye solbriller?

Selvom det er vigtigt at solbriller er smarte, så er der også andre ting der er vigtige.

Lad os se lidt på hvad du skal holde øje med.

Selvom dine solbriller med garanti skal være smarte, så er udgangspunktet for et par solbriller, at beskytte mod solens stråler, hvilket gøres ved at formindske mængden af lys og fjerne de ubehagelige UV-stråler.

Det betyder at du skal gøre dig nogle overvejelser om både glas og farven på disse.

Der findes forskellige slags glas til solbriller, som dækker over disse forskellige, der alle giver en forskellig effekt også:

Polariserede glas er gode til holde vandret flade lys ude, som kunne være fra vand, våd vej eller et stykke dækket af sne.

Spejlglas er gode til at lukke ned for genskin og kaste reflekser tilbage fra overflader, hvilket gør dette glas velegnet til skituren f.eks.

Farveskiftende glas er klare når du er indendørs, og bliver mørkere når du kommer udendørs i lyset.

Kontrast forøgende glas er gode til sport udendørs, da blå lys bliver reduceret og giver en klar tydelig kontrast af konjekturer.

Antireflekterende glas er gode til udsyn, kontrast og reducerer reflekser.

Hvilken farve glas i dine solbriller?

Udover glassets effekt af hvad slags det nu er, så er farven også temmelig vigtig, da farver og lys skal filteres korrekt. Du kan her se nogle forskellige muligheder, og hvad disse gør for dine øjne:

Grå glas giver en ret neutral farve der er med til at bevare forskellene i farverne, selvom alting selvfølgelig bliver tonet i den grå nuance.

Grønne glas er gode til at absorberer det blå lys, reducerer blænding og også bevare den gode farvebalance netop til at forbedre kontrasterne.

De gule glas er gode i dårlig vejr for farven skaber kontrasterne i tåge, sne og regn f.eks.

Rødlig farvet glas er gode til de dårlige lysforhold som f.eks. en skov byder på. Du kan skabe den gode skarpe kontrast med de røde glas i f.eks. en skov.

Så når du skal ud og finde et par lækre solbriller der ligger indenfor modetrenden i år, så tag højde for de nævnte detaljer ved solbriller, for det er også vigtigt at have de rigtige solbriller for øjnene, sikkerheden og selvfølgelig også stilens skyld, så du er i stand til at finde den moderigtige stil fra yderst til inderst.